Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /domains/papierowemysli.pl/public_html/engine/class_connect.php5 on line 12
Mike Gayle: Spec od zawiłych relacji

Index autorów > Przeczytaj o autorze

    biografia

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /domains/papierowemysli.pl/public_html/engine/class_connect.php5 on line 12

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /domains/papierowemysli.pl/public_html/engine/class_connect.php5 on line 12

Mike Gayle


   Spec od zawiłych relacji


Ocena użytkowników (Głosów: 0)

Brak

Twoja ocena to
 /10 




Urodzony w 1972r. w Birmingham dziennikarz i powieściopisarz brytyjski. Zanim stał się sławny, pracował jako redaktor rubryki porad osobistych w jednym z podrzędnych czasopism, obecnie współpracuje z takimi magazynami jak FHM, Sunday Times Style i Cosmopolitan. Na scenie literackiej zadebiutował równo 10 lat temu powieścią "Moja legendarna dziewczyna". Do tej pory napisał siedem książek (sześć ukazało się po polsku), w których wspólnym, głównym tematem są relacje (często zawiłe) łączące kobiety z mężczyznami.


Dodał(a): Ludwik Mańczak

Zobacz komentarze dotyczące tego autora [
Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /domains/papierowemysli.pl/public_html/engine/class_connect.php5 on line 12
0]

    bibliografia
"Moja legendarna dziewczyna", 2003
"Skazani na związek", 2004
"Trzydziestka", 2004
"Kolacja we dwoje", 2005
"Zupełnie nowy przyjaciel", 2008
"Według niej, według niego", 2008

Wszystkie książki ukazały się nakładem Wydawnictwa ZYSK i S-KA







nick
 
haslo   
nowe konto     

Wyszukiwarka Top 20 Autorzy
 
ˆ 2005-2015 Papierowe Myśli Design&engine Mateusz Płatos